Bloc Chisinau Pristroika copy

Chișinăul a intrat în Cartea Recordurilor după ce un gospodar extrem de inventiv din Chișinău a construit o pristroikă uriașă lângă blocul său. Vanea Iaibu a început acum 10 ani să-și mărească apartamentul de la Porțile Orașului. A făcut mai întâi un balconaș, pe urmă a adăugat o cameruță, apoi alte camere peste balconaș și cameruță și, tot așa, până când a ajuns la un bloc de 69 de etaje. Este cea mai mare pristroikă din lume, așa că reprezentanții Guiness Book au venit să se convingă de existența ei.

”Este a 8 minune a lumii. Nu credeam că se poate așa ceva. Nu înțelegem cum a reușit să construiască această bandură uriașă. Este de două ori mai mare decât Turnul Romașca de la Botanica. Cel mai mult ne-a suprins faptul că domnul Iaibu are actele în regulă pentru această construcție. Am crezut că este imposibil până când am văzut ștampila domnului Gheorghe Iaibu, arhitectul adjunct din primăria Chișinăului”, a declarat reprezentantul Guiness Book, Dick Sackmaidick.

Vanea Iaibu spune că secretul stă în muncă. De 10 ani nu are concediu și muncește cu perforatorul prin pereții blocului, cărând piatră, ștucaturcă. ”În timp ce vecinii mei dormeau, erau în concedii, eu munceam în bloc cu bormașina. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă. Familiei, cumătrului de la primărie, iar pe vecini vă rog să-mi permiteți să-i trimit naxyi. Că au încercat de fiecare dată să mă oprească din această construcție record”, a declarat fericit Vanea Iaibu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Bloc-Chisinau-Pristroika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Bloc-Chisinau-Pristroika-copy-300x300.jpgadminSocial
Chișinăul a intrat în Cartea Recordurilor după ce un gospodar extrem de inventiv din Chișinău a construit o pristroikă uriașă lângă blocul său. Vanea Iaibu a început acum 10 ani să-și mărească apartamentul de la Porțile Orașului. A făcut mai întâi un balconaș, pe urmă a adăugat o cameruță,...

Comentează