Constantin Tutu doarme viseaza copy

Situație nemaiîntâlnită în Parlamentul Republicii Moldova. Un deputat care dormea în timpul ședinței a sforăit atât de tare încât nu se mai auzea nicio discuție de la microfon. Deputatul a și căzut din fotoliu făcând-o pe Alina Zotea să tresară și să se lovească cu capul de birou. Până și Ghimpu a tresărit atât de tare că a rupt o mânecă a cămășii de forță.

”Mă scuzați că v-am deranjat cu căzătura mea. Dar am visat ceva foarte urât. Se făcea că au venit la poarta castelului meu procurorii și au vrut să mă aresteze. Eu tocmai ce număram banii din borsetkă când au dat buzna peste mine. M-am speriat foarte tare pentru că nu erau cățelușii noștri de la CNA. Nu. Erau procurori de la DNA. Se făcea că a intrat chiar femeia aceea periculoasă, Kovesi, care mi-a pus cătuși la mâini. Din fericire nu a fost decât un coșmar”, a declarat deputatul plin de transpirație și extrem de speriat.

Psihologii Legislativului, care l-au consultat după incident pe deputat, cred că acest acces de sforăit în Parlament, dublat de un coșmar puternic vine de la o supradoză de furt. Se pare că deputatul a furat prea mult în ultima vreme, iar asta i-a creat un stres uriaș care se manifestă prin dereglări erectile, sforăit și coșmaruri cu DNA.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Constantin-Tutu-doarme-viseaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Constantin-Tutu-doarme-viseaza-copy-300x300.jpgadminSocial
Situație nemaiîntâlnită în Parlamentul Republicii Moldova. Un deputat care dormea în timpul ședinței a sforăit atât de tare încât nu se mai auzea nicio discuție de la microfon. Deputatul a și căzut din fotoliu făcând-o pe Alina Zotea să tresară și să se lovească cu capul de birou. Până...

Comentează