Scandal monstru la ultimul concert al lui Stason Mihailovici, cunoscut în Republica Moldova ca și Stas Mihailov. Celebrul cântăreț a fost arestat de pe scenă și a fost expulzat din Moldova de agenții secreție de la SIS. Se pare că aceștia sunt extrem de supărați de campania erectorală din circumcizia Șorhei.

”A zaibit poporul Stas aista. De dimineață până seară îi face campanie erectorală lui Șor. Nu se poate să facă atâtea conțărte pentru Șor, iar pentru Plaha nikhooya. Așa că noi am decis să-l trimitem nahren s pleaja. Prea mulți bani din miliard a luat deja”, a declarat directorul general al Centrului Național al Corupției Vanea Bețișor.

Auzind de așa ceva, șorheienii au anunțat că intră în greva foamei. Aceștia promit să nu mănânce nici grecikă, nici tușonkă până când iubitul lor cântecac nu va fi lăsat din nou să concerteze în Șorhei și pe toată întinderea Moldovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Stas-Shor-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Stas-Shor-Igor-Dodon-Vlad-Plahotniuc-Nunta-copy-300x300.jpgadminMonden
Scandal monstru la ultimul concert al lui Stason Mihailovici, cunoscut în Republica Moldova ca și Stas Mihailov. Celebrul cântăreț a fost arestat de pe scenă și a fost expulzat din Moldova de agenții secreție de la SIS. Se pare că aceștia sunt extrem de supărați de campania erectorală din...

Comentează