După 7 luni de zburat prin spațiu, sonda NASA Insight a aterizat pe Marte. La câteva minute după aterizare, a transmis o fotografie de pe Marte. Mare le-a fost surpriza specialiștilor de la NASA să vadă că Marte este locuit deja de moldoveni. Membrii echipei de control a misiunii au intrat în contact și i-au întrebat cum au ajuns pe Marte înaintea sondei lor.

”Ei cum, blea, ce întrebări dați și voi! Huinea să ajungi pe Marte. Noi, moldovenii, ne descurcăm leahko. Am luat o poputcă, apoi o marșrutcă sau rutieră cum îi zice la România. Am mers oleacă și cu un gruz rusesc până la Lună, dar de aici am rugat o letaiusheya tarelkă să ne transporte până la Marte. Inaplanetenii sunt oameni de cuvânt, ne-au zis că ne duc și ne-au dus. Iaca, mai bine ne-ați întreba de ce am plecat? Noi am fugit din Moldova de Plaha și de sărăcie. Că Coordonatorul Moldovei oriunde vedea 100 de euro, imediat organiza un atac raider”, a declarat liderul diasporei moldovenești de pe Marte, Leonea Iaibu.

Moldovenii se laudă că o duc foarte bine pe Marte. Aceștia s-au angajat care și cum poate, unii la stroikă la NASA. Alții fac curat în casele marțienilor. Sunt și moldoveni care mai fură, mai tâlhăresc marțieni în casele lor, dar nu sunt prea mulți.

Moldovenii de pe Marte au totuși o problemă, gențile cu brânză, vin, murături în bancă ajung foarte greu și l-au rugat pe Pavel Filip să organizeze o rută specială Marte-Chișinău pentru ei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Marte-NASA-Moldoveni-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Marte-NASA-Moldoveni-copy-300x300.jpgadminInternațional
După 7 luni de zburat prin spațiu, sonda NASA Insight a aterizat pe Marte. La câteva minute după aterizare, a transmis o fotografie de pe Marte. Mare le-a fost surpriza specialiștilor de la NASA să vadă că Marte este locuit deja de moldoveni. Membrii echipei de control a misiunii...

Comentează