BTR fara roti soldat NATO copy

Americanii nu sunt obișnuiți cu viața foarte dură din Moldova. O demonstrează faptul că își țin tancurile nesupravegheate pe timp de noapte. Din păcate, în această dimineață, unul dintre mașinăriile de război nu mai avea roți. Au fost furate în toiul nopții de persoane necunoscute, spune șoferul tancului.

”Eu mi-am lăsat tancul parcat în parcarea cazărmii, așa cum fac și în America. Nici prin cap să-mi treacă să pun alarmă, să leg doi câini de tanc și să angajez o firmă de pază. De unde să știu? La noi în America nu se fură roțile tancurilor. A venit poliția, mi-a luat amprente și mi-a dat o amendă pentru că nu am permis de conducere de categoria Tanc. I-am explicat că vreau să-mi găsească roțile și mi-a mai dat o amendă că am nu am vinietă”, a declarat Silly Drunk, leitenant major în armata americană.

Ministrul Apărării Talean Șalavaru susține însă că le-a transmis soldaților americani un ghid de supraviețuire în Moldova. Din păcate, acesta este în rusește și deși americanii cunosc româna, nu au înțeles nimic din recomandările ministerului. Ca să nu le fure roțile, ca să nu le sustragă motorina din rezervor, dar mai ales ca să nu li se fure cu totul, americanilor li s-a recomandată să doarmă în tancuri, altfel o să plece fără ele acasă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/BTR-fara-roti-soldat-NATO-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/BTR-fara-roti-soldat-NATO-copy-300x300.jpgadminPolitic
Americanii nu sunt obișnuiți cu viața foarte dură din Moldova. O demonstrează faptul că își țin tancurile nesupravegheate pe timp de noapte. Din păcate, în această dimineață, unul dintre mașinăriile de război nu mai avea roți. Au fost furate în toiul nopții de persoane necunoscute, spune șoferul tancului. ”Eu mi-am...

Comentează