igor-dodon-porc-copy

Maia Sandu a ajuns să fie candidat aproape unic. A mai rămas să se retragă Maia Laguta. Asta după ce chiar Igor Dodon a anunțat că s-a retras din cursa electorală și a îndemnat moldovenii să o voteze pe Maia Sandu. Socialistul susține că s-a răzgândit peste noapte și își dorește ca Moldova să se ducă înspre Vest, nu spre Est.

”Am avut o discuție extrem de interesantă și profitabilă cu domnul Plaha. După ce am vorbit pa dușam. Eu i-am zis, bazariu, Plaha, că eu mă duc în vacanțe numai în Gayropa, numai acolo îmi place. Așa că este greșit ceea ce tot îi mint pe moldoveni, să ne ducem în Uniunea Vomală. Caroce, eu vrau în UE, unde îmi place să călătoresc des cu familia”, a declarat Igor Dodon la conferința de presă în care și-a retras candidatura.

În aceste condiții, Maia Sandu s-a dus deja la președinție să își ocupe fotoliul de președinte. Aceasta a anunțat că a scris și câteva cereri de arestare ale lui Dodon, Plahotniuc, Voronin și așteaptă să fie numită în funcție ca să le trimită CNA-ului. Președinta Maia Sandu i-a mulțumit lui Dodon pentru gestul său și l-a asigurat că celula din închisoarea CNA va fi mai confortabilă decât a lui Vlad Filat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-porc-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Igor-Dodon-porc-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Maia Sandu a ajuns să fie candidat aproape unic. A mai rămas să se retragă Maia Laguta. Asta după ce chiar Igor Dodon a anunțat că s-a retras din cursa electorală și a îndemnat moldovenii să o voteze pe Maia Sandu. Socialistul susține că s-a răzgândit peste noapte și...

Comentează