După ce un consilier al unui deputat din opoziție a fost oprit, amendat și filmat de către polițiști, iată că a venit și rândul unui consilier al deputatului Țuțu să fie oprit în trafic. Polițistul de un curaj la limită cu prostia se află în acest moment internat în spital la secția de Terapie Intensivă la urgențe.

”Eu de unde să știu cine este? Am avut impresia că este vreun consilier de-a lu Maia Sandu sau Andrei Năstase. Așa că am început să-l hărțuiesc, să-l scot din mașină. Când colo, a scos legitimația că este consilierul lui Costea Țuțu. Mi-am cerut scuze, m-am pus în genunchi, i-am dat toată mita pe care am încasat-o în ziua respectivă. Nikhooya! El era deja enervat, și-a chemat boxerii și pe Țuțu și m-au luat la ciomăgit de am văzut stele verzi. Bine că am scăpat cu viață. Am avut un mare noroc”, a declarat cu jumătate de gură și abia vorbind, polițistul Leonea Iaibu.

Costea Țuțu a anunțat deja că a inițiat un proiect de lege prin care toți consilierii săi, boxerii, trollii și bleagherii să nu fie opriți sau amendați de poliție. Polițiștii care vor îndrăzni să-l oprească pe unul de-al lui Țuțu vor fi desigur bătuți, amendați și dați afară din poliție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/BMW-Gopnic-accident.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/BMW-Gopnic-accident-300x300.jpgadminSocial
După ce un consilier al unui deputat din opoziție a fost oprit, amendat și filmat de către polițiști, iată că a venit și rândul unui consilier al deputatului Țuțu să fie oprit în trafic. Polițistul de un curaj la limită cu prostia se află în acest moment internat în...

Comentează