Shorheieni protesteaza copy

Imagini dezolante în satul Shorhei. Localitatea aproape că s-a pustiit. Doar câțiva câini și vreo doi oameni normali la cap se plimbau astăzi dimineață nestingheriți prin centrul comunei. Potrivit martorilor, imediat ce a fost eliberat Shor, toți susținătorii primarului din Shorhei au fost prinși pe străzi de oameni în halate albe și duși într-o direcție necunoscută.

”Nu este deloc necunoscută direcția. I-am dus pe toți shorheienii susținători ai lui Shor la noi, la spitalul din Costiujăni. Când am văzut ce declarații dădeau protestatarii lui Shor la televizor, am zis că este urgent nevoie să ne implicăm. Am dat jurământul lui Hipopotam că nu vom lăsa niciun nebun liber pe străzi și vom încerca să-l lecuim. Avem mult de lucru la Shorhei, nu știu ce le-a făcut Shor de li s-au încâlcit neuronii, presupunem că le-a dat Vai-Vai la Nokia 3310”, a declarat directorul spitalului din Costiujeni, Mihai Ghimpu.

Toți shorheienii internați la Costiujeni aveau simptome puternice de nebunie shorizoidală la cap. O femeie credea chiar că este Jasmin. Pentru că dădea prea mult din mâini, picioare și cerea bani întruna, femeia care se credea Jasmin a fost legată și i s-au dat multe medicamente. Cel mai puternic medicament este Nuplahacebo. Ca să demonstreze că sunt tratați complet și să fie lăsați să plece la Shorhei, shorheienii trebuie să strige o oră întreagă ”Shor la închisoare” și ”Jos Plahotniuc”.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Shorheieni-protesteaza-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Shorheieni-protesteaza-copy-300x300.jpgadminPolitic
Imagini dezolante în satul Shorhei. Localitatea aproape că s-a pustiit. Doar câțiva câini și vreo doi oameni normali la cap se plimbau astăzi dimineață nestingheriți prin centrul comunei. Potrivit martorilor, imediat ce a fost eliberat Shor, toți susținătorii primarului din Shorhei au fost prinși pe străzi de oameni în...

Comentează