Plahotniuc si Procuroarea DNA copy

Situație incredibilă la poarta lui Vlad Plahotniuc. Procuoroarea DNA venită în Moldova să lupte cu corupția a încercat să-l aresteze pe patronul PD. Fără succes însă. A fost alungată cu câini și jeepuri de garda de corp al lui Vlad Plahotniuc. Fără să poată face ceva, femeia s-a întors la sediul CNA.

”Nu mi-a venit să cred ce se întâmplă. Când m-au chemat în Moldova, mi-au zis că pot aresta pe cine doresc și eu am vrut să încep cu hoții cei mai mari. I-am rugat pe polițiști să meargă la arestare și toți erau cocoșei, bucuroși că lupt cu corupția. Dar când le-am spus pe cine vreau să arestez, s-au schimbat la față. În 3 secunde fugiseră toți din jurul meu. Așa că am fost nevoită să merg singură la reținere”, explică procuoroarea DNA care a trecut Prutul, Mariana Alexandru.

Vlad Plahotniuc susține însă că o poate primi oricând pe procuoroare Mariana Alexandru, dar să nu-i mai dea prin cap să-l aresteze că o fugărește tocmai până în România. Cu toate acestea, procuoroarea Mariana Alexandru a anunțat deja că va face o altă încercare de reținere a patronului PD.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-si-Procuroarea-DNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Plahotniuc-si-Procuroarea-DNA-copy-300x300.jpgadminPolitic
Situație incredibilă la poarta lui Vlad Plahotniuc. Procuoroarea DNA venită în Moldova să lupte cu corupția a încercat să-l aresteze pe patronul PD. Fără succes însă. A fost alungată cu câini și jeepuri de garda de corp al lui Vlad Plahotniuc. Fără să poată face ceva, femeia s-a întors...

Comentează