nicolae-timofti-facebook-trump-copy

Nicolae Timofti s-a făcut de rușine în toată lumea. Dacă până acum de el râdeau doar moldovenii, de data asta și rușii, și românii, și europenii, și americanii vor râde în hohote de președintele nostru. Asta după ce a făcut o greșeală antologică. Nicolae Timofti a vrut să-l felicite pe președintele Donald Trump și a mers la McDonald.

Bună ziua, mă numesc Colea Timoșa i ăm ză prezident of of of Maldova, i-a spus președintele Timofti unui băiat îmbrăcat în uniformă.
Bună ziua, domnule președinte. Cu ce vă servesc azi? Avem mai multe oferte. McDuck mută dacă vreți, l-a salutat băiatul de la restaurant pe președinte.
Mă scuzați, nu am venit să mănânc rată mută. Am venit la domnul McDonald Trump să-l felicit cu al 45-lea trandafir în buchetul Americii, i-a zis pe scurt președintele Timofti.
Domnule Timofti, cred că ați încurcat ambasada cu restaurantul, a reacționat angajatul.
Eu mă bucur că este. Nu știu ce trebuia să fie, dar la mulți ani, domnule McDonald Trump, a adăugat Nicolae Timofti.

Pentru că a stat mai mult de 30 secunde la casă, în spatele președintelui Timofti se formase o coadă uriașă. Nemulțumiți, moldovenii au chemat poliția. Scandalul a fost aplanat rapid, când la McDonald a apărut patronul restaurantului. Plahotniuc și-a cerut scuze de la clienți și a anunțat că oricât de mult l-ar ține în frâu pe președintele Timofti, acesta reușește să fugă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Nicolae-Timofti-Facebook-Trump-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Nicolae-Timofti-Facebook-Trump-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nicolae Timofti s-a făcut de rușine în toată lumea. Dacă până acum de el râdeau doar moldovenii, de data asta și rușii, și românii, și europenii, și americanii vor râde în hohote de președintele nostru. Asta după ce a făcut o greșeală antologică. Nicolae Timofti a vrut să-l felicite...

Comentează