traian-vasilcau-publika-copy

O veste extraordinară ne vine din zona literaturii moldovenești. Un scriitor extrem de talentat și de prodigios, care a scris nenumărate cărți și poezii, a fost premiat noaptea trecută cu prestigiosul premiu Nobil. Este vorba de talentatul poet TraiAnus, care s-a învredinicit să scrie o biografie a politicianului Marian Pulu. Biografia se numește: ”Suflete moarte”.

TraiAnus a primit premiul Nobil chiar din mâna unui celebru coordonator executiv de țară din Europa de Est, deținătorul unei colecții impresionante de casete video, cel mai bogat oligarh după Putin, cunoscut în popor sub numele de #nuPlaha. Evenimentul a fost transmis în direct de vreo 6 televiziuni, iar momentul cel mai emoționant a fost când poetul TraiAnus i-a sărutat fundul celebrului coordonator executiv al Moldovei.

Și compania Xerox i-a oferit un premiu poetului TraiAnus pentru copieri și plagieri cuvânt cu cuvânt al lucrărilor altor poeți, exact ca și cum ar fi tras la Xerox. Impresionat de aptitudinile scriitoricești ale poetului, coordonatorul executiv al Moldovei i-a comandat alte câteva biografii. O biografie a lui Liuda Ghimpu, care să se numească ”Idiotul”. O biografie a lui Țuțu să se numească ”Crimă și pedeapsă”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Traian-Vasilcau-Publika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Traian-Vasilcau-Publika-copy-300x300.jpgadminMonden
O veste extraordinară ne vine din zona literaturii moldovenești. Un scriitor extrem de talentat și de prodigios, care a scris nenumărate cărți și poezii, a fost premiat noaptea trecută cu prestigiosul premiu Nobil. Este vorba de talentatul poet TraiAnus, care s-a învredinicit să scrie o biografie a politicianului Marian...

Comentează