Mihai ghimpu camasa de forta copy

Mihai Ghimpu a decis cine va fi candidatul PL pentru funcția de președinte. Nimeni altul decât marele domnitor. Ghimpu susține că a vorbit cu Ștefan cel Mare, iar acesta și-a dat acordul ca să fie președintele moldovenilor, așa cum le-a fost și domnitor.

”Mi se întâmplă să vorbesc des cu Ștefan cel Mare. Zilele trecute am uitat să-mi iau pastilele și am vorbit chiar vreo 3 ore cu slăvitul domnitor. I-am spus de mâna Moscovei, i-am spus că văd peste tot harta României Mari. Domnul Ștefan cel Mare a fost de acord să candideze la funcția de președinte. Nimeni nu are nicio șansă în fața unei asemenea personalități istorice. Că Ștefan cel Mare vrea să fie candidatul nostru s-au convins toți”, a declarat Liudmila Feodorovna la ieșirea din Spitalul de la Costiujeni.

Martorii confirmă oarecum spusele lui Mihai Ghimpu. Aceștia povestesc că într-o zi, președintele PL a decis să-i adune pe toți membrii Partidului Liberal în fața statuii lui Ștefan. Ca de obicei, Alina Zotea a stat în genunchi. Din descrierile trecătorilor, Mihai Ghimpu s-a adresat lui Ștefan cel Mare cu întrebarea: ”măria ta, vrei să fii președintele Moldovei?”. Dar cum statuia tăcea ca o statuie, Liudmila a răspuns în locul lui Ştefan: ”ei, vedeți, molchanye znak soglasie!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-ghimpu-camasa-de-forta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Mihai-ghimpu-camasa-de-forta-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu a decis cine va fi candidatul PL pentru funcția de președinte. Nimeni altul decât marele domnitor. Ghimpu susține că a vorbit cu Ștefan cel Mare, iar acesta și-a dat acordul ca să fie președintele moldovenilor, așa cum le-a fost și domnitor. ”Mi se întâmplă să vorbesc des cu...

Comentează