Bătaie de joc la adresa unor oameni muncitori din PDM. Este vorba de Seriojîcă Sîrbu, cel mai harnic politician din Moldova. Nimeni nu l-a anunțat pe săracul Seriojîcă că s-a terminat campania erectorală, așa că acesta continuă să lucreze cu ziua pe la oameni. Astăzi, de exemplu, încă mai tăia cu drujba lemne prin Șoldănești.

”Am vrut să facem o glumă și să vedem cât ține hărnicia lui Siroja. De asta nu i-am spus și vă rog să nu-i ziceți că nu mai trebuie să amăjim oamenii. În plus, am primit niște scrisori din Șorhei de la oameni care vor să-l aduc la ei în sat. În curând începe pusul de ceapă, de harbujî, oamenii au nevoie de forță de muncă, lasă-l să lucreze cu zîua că oricum ne hrena nu face în Parlament”, a declarat Andrianchik Can’t Doo.

În scandal s-a implicat și blocul ACUM care susține că moldovenii au nevoie de alegeri anticipate pentru că unii vor ca Sirojă să-i ajute și cu prășitul, și cu săpatul, și la o clacă. Din păcate, Serioja nu-i ferit de accidente. Aseară, în loc să urce pe un cal, a urcat pe o vacă și a căzut în cap.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Serioja-Sirbu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/02/Serioja-Sirbu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bătaie de joc la adresa unor oameni muncitori din PDM. Este vorba de Seriojîcă Sîrbu, cel mai harnic politician din Moldova. Nimeni nu l-a anunțat pe săracul Seriojîcă că s-a terminat campania erectorală, așa că acesta continuă să lucreze cu ziua pe la oameni. Astăzi, de exemplu, încă mai...

Comentează