Sirena Albisoara inundatie Chisinau copy

Din cauza inundațiilor, în Chișinău au apărut tot felul de jivine stranii. Ultima de acest fel a fost descoperită chiar de polițiștii care se aflau la patrulare. Oamenii legii se jură că au văzut o sirenă. Și nu era sirenă de miliție, ci una cu coadă și cap, ca în poveștile cu marinari. Din păcate, polițiștii nu au reușit să-și dea seama cine este sirena, pentru că un gondolier a venit și a luat-o cu gondola.

”Noi ne-am mirat să vedem sirene în Chișinău. Dar după ce au apărut delfini, de ce să nu existe și sirene în Chișinău? Bine că nu sunt crocodili, balene sau mai știu eu ce animale periculoase. În momentul în care am vrut să ne apropiem să aflăm ce caută o sirenă prin râurile de pe străzile Chișinăului, a apărut un băiat cu ochelari într-o gondolă. Sirena a început să țipe la el, a urcat în gondolă și au plecat”, a declarat polițistul de la patrulare, Leonea Iobtvoimati.

Specialiștii de la facultatea de medicină veterinară susțin că de regulă sirenele apar în orașele unde pute, în orașele cu gropi, în orașele care se inundă de la doi stropi de ploaie, în orașele cu primari incompetenți, în orașele unde primarii luptă cu mâna Moscovei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sirena-Albisoara-inundatie-Chisinau-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Sirena-Albisoara-inundatie-Chisinau-copy-300x300.jpgadminSocial
Din cauza inundațiilor, în Chișinău au apărut tot felul de jivine stranii. Ultima de acest fel a fost descoperită chiar de polițiștii care se aflau la patrulare. Oamenii legii se jură că au văzut o sirenă. Și nu era sirenă de miliție, ci una cu coadă și cap, ca...

Comentează