Pavel Filip nu va mai arăta la fel. În pregătire pentru alegerile locale din Chișinău, premierul Moldovei a fost pe la medic și și-a făcut o operație plastică ca să arate mai bine ca cum arată acum. Premierul șestiorkă și-a schimbat complet fața, iar acum are chiar și păr.

”Am zis că nu pot să mă duc în fața chișinăuienilor și să le cer să mă voteze. Este greu să fiu ales după ce au avut un primar ca Chirtoacă. Așadar, am nevoie de un nou look. Unul proaspăt, pe care să-l iubească tot poporul. Am nevoie de o față inteligentă, plină de carismă. După ce i-am spus toate acestea medicului chirurg, acesta m-a pus pe masa de operație și mi-a schimbat complet fața. Acum sunt leit Vlad Plahotniuc. Numai că acela este pitic. Astfel eu voi fi Plaha mai înalt”, a declarat Pavel Filiplahotniuc.

Din păcate, noua înfățișare i-a adus numai necazuri până acum. Nu a reușit să iasă bine pe stradă că oamenii au început să arunce cu pietre în el, să-l blesteme, să-l scuipe. Și nu e totul. De fiecare dată când intră într-o clădire, oamenii își bagă rapid mâinile în buzunare să nu le dispară banii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Pavel-Filip-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminPolitic
Pavel Filip nu va mai arăta la fel. În pregătire pentru alegerile locale din Chișinău, premierul Moldovei a fost pe la medic și și-a făcut o operație plastică ca să arate mai bine ca cum arată acum. Premierul șestiorkă și-a schimbat complet fața, iar acum are chiar și păr. ”Am...

Comentează