Adriana Betishor si Ilan Shor copy

Un mister a fost descoperit uShor. Jurnaliștii și-au pierdut încetiShor ultimul dram de respect pentru cea mai dură și mai extraordinară procuoroare din Moldova, Adriana BețiShor. După ce au descoperit că și-a făcut casă cu etaj din banii de la nuntă, jurnaliștii au aflat că Shor este veriShor cu BețiShor. Jurnaliștii au citit mai atent numele BețiShor și au descoperit numele Shor. 

”Voi închide nahren toate ziarele galimâie. Oricum nu le citește nimeni. Ne-am zakalibit să ne urmărească tot timpul averile, nunțile, rudele, relațiile cu domnul Plahotniuc. Ne-am zaibit de tot. Eu am crezut că o să mă facă mare vedetă, că o să devin eroină națională. Când colo, de unde am mașină? De ce Shor mi-e verishor? Cum de ce? Că așa este Moldova – un sat mai mare. Plahotniuc mi-e nănaș, Shor mi-e veriShor, Rădvan mi-e nepoată, Dodon mi-e cumătru. Și care e problema?”, a declarat extrem de supărătoare cea mai cunoscută procuroare CNA din lume, Adriana BețiShor.

Adriana BețiShor amenință că toți jurnaliștii care vor încerca să-i afle averea vor fi condamnați la închisoare pentru subminarea celebrității și moralității sale. Mai mult, Adriana BețiShor a emis și o listă de oameni care nu pot fi căutați de avere. Lista a fost făcută publică la Publika TV.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adriana-Betishor-si-Ilan-Shor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Adriana-Betishor-si-Ilan-Shor-copy-300x300.jpgadminSocial
Un mister a fost descoperit uShor. Jurnaliștii și-au pierdut încetiShor ultimul dram de respect pentru cea mai dură și mai extraordinară procuoroare din Moldova, Adriana BețiShor. După ce au descoperit că și-a făcut casă cu etaj din banii de la nuntă, jurnaliștii au aflat că Shor este veriShor cu BețiShor....

Comentează