Statuile care au învrăjbit Chișinăul au dispărut noaptea trecută de pe pietonală. În această dimineață trecătorii au descoperit că din fată și băiat au rămas doar niște cioturi. Procuororii CNA au identificat în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere că statuile au fost furate de câteva feministe nemulțumite de sexismul promovat de acest monument.

”Prima data nu ne-a venit să credem imaginilor. Au venit vreo 69 de feministe, au pus mâna pe lopeți, târnăcoape, hârlețe, cazmale, bulgarci, percutoare, ciocane, dălți și s-au pus pe lucru. Au început să sape în jurul statuietelor ca să le fure. Până la urmă au reușit să le scoată de acolo și le-au dus într-o direcție necunoscută”, a declarat comisarul șef al poliției din Chișinău, Leonea Iaibu.

Feministele au anunțat deja că nu este singurul monument pe care vor să-l distrugă. Acestea au pus ochiul pe monumentul lui Kotovsk de la Hâncești. Kotovsk este extrem de sexy, așa că îl vor da jos de pe deal. Mai mult, tancurile care stau pe postamente prin toată Moldova sunt extrem de sexiste. Tunurile tancurilor seamănă cu niște pwli, se plâng feministele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Femeie-sapa-statui-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Femeie-sapa-statui-copy-300x300.jpgadminMonden
Statuile care au învrăjbit Chișinăul au dispărut noaptea trecută de pe pietonală. În această dimineață trecătorii au descoperit că din fată și băiat au rămas doar niște cioturi. Procuororii CNA au identificat în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere că statuile au fost furate de câteva feministe nemulțumite...

Comentează