Face ce face și reușește să ne uimească pe toți cu ale sale preziceri. Supranumit și moșneagul Vanga, vrăjitorul de curte al lui Vlad Plahotniuc a anunțat că știe deja cine va câștiga alegerile din Rusia. Potrivit lui Moisei Lepădatu, el a reușit să ghicească în televizor și internet.

”Am o formulă magică după care reușesc să ghicesc ușor viitorul. Am introdus niște poțiune magică pe internet, am amestecat algoritmi de facebook cu niște căutări de google și, gata, viitorul nu mai are niciun secret pentru mine. Când toată lumea nu-i dă nicio șansă lui Putin, eu știu că el va câștiga, să nu-mi spuneți mie lepădătură dacă nu se întâmplă asta”, a declara Moisei Lepădatu într-o conferință de presă alături de dictatorul Vlad Plahotniuc.

Moisei este mâna stângă al dictatorului moldovean. Potrivit unor noi preziceri a lui Moisei Lepădatu, alegerile la primăria din Chișinău vor fi câștigate de o femeie de gheață, care nu curăță străzile, căreia îi plac brazii despuiați și care este bună prietenă cu dictatorul Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Moisei-Lepadatu-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Face ce face și reușește să ne uimească pe toți cu ale sale preziceri. Supranumit și moșneagul Vanga, vrăjitorul de curte al lui Vlad Plahotniuc a anunțat că știe deja cine va câștiga alegerile din Rusia. Potrivit lui Moisei Lepădatu, el a reușit să ghicească în televizor și internet. ”Am...

Comentează