Cea mai frumoasă femeie din Moldova este, de fapt, barbat. Miss Moldova 2015 a recunoscut că și-a făcut o operația de schimbare de sex acum câțiva ani. Potrivit tinerei, pe atunci era cunoscut în toată Moldova și ca să scape de oamenii care aruncau după el pe stradă cu ouă bâhlite, și-a schimbat numele, dar mai ales înfățișarea.

”În trecut eram bărbat, un politician cunoscut de toți. Nu știu dacă mă recunoașteți fără barbă, dar vă dau un indiciu, îmi plăcea să urc în copaci și să strig de acolo. Când mi-am schimbat sexul, am rămas ce am fost și atunci când eram bărbat – curvă”, a declarat Iurie R. fost politician, iar în prezent fată cu moravuri ușoare.

Miss Moldova 2015 este prima persoană din țara noastră care și-a schimbat sexul, dar a ajuns să câștige acest concurs extraordinar. Pe lângă mașina pe care a primit-o în dar, tânăra va fi sunată în curând de mai mulți oligari care caută tot timpul travestiți. Filat, Plahotniuc, dar chiar și Ghimpu sunt interesați de serviciile ei.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Iura-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Miss-Iura-copy-150x150.jpgadminMonden
Cea mai frumoasă femeie din Moldova este, de fapt, barbat. Miss Moldova 2015 a recunoscut că și-a făcut o operația de schimbare de sex acum câțiva ani. Potrivit tinerei, pe atunci era cunoscut în toată Moldova și ca să scape de oamenii care aruncau după el pe stradă cu...

Comentează