tineri-calculatoare-trolli-poza-plahotniuc-copy

După ce a terminat de rezolvat toate problemele din spitalele Moldovei, Ruxanda Glavan a anunțat că se va ocupa și de problemele din educație. Așa că a interzis sportul în școli, iar mai nou a interzis și învățătura. Ruxanda Glavan crede că și fără învățătură sau multă carte ajungi departe. Ministra Sănătății s-a dat pe sine ca exemplu.

”Tot timpul  am fost proastă de bubuiam. Și uite unde am ajuns, chiar dacă nu mi-au plăcut cărțile acelea prăfuite. Așa și copiii de azi. Trebuie obișnuiți de mici să nu le pese de învățătură. Din cauza învățării, elevii au note proaste. Pentru că ei vor să se facă miniștri, ca mine”, a declarat extrem de fericită Ruxanda Glavan.

Și nu este singura inițiativă a Ruxandei de la ministerul Sănătății. Aceasta vrea ca agricultura să se facă fără țăranii care distrug Lavanda.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Tineri-calculatoare-trolli-Poza-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Tineri-calculatoare-trolli-Poza-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce a terminat de rezolvat toate problemele din spitalele Moldovei, Ruxanda Glavan a anunțat că se va ocupa și de problemele din educație. Așa că a interzis sportul în școli, iar mai nou a interzis și învățătura. Ruxanda Glavan crede că și fără învățătură sau multă carte ajungi...

Comentează