Ministrul Economiei Chiril Gaburici trece dintr-un scandal în altul. După ce Ziarul de Gardă a aflat că diploma de doctorat emisă pe numele lui este falsă, a apărut o nouă veste bombă: ministrul și-ar fi falsificat chiar și diploma de la grădiniță. Informația a apărut pe pagina de odnoklassniki a directoarei grădiniței din satul Belești, raionul Telenești.

”Chirușa era un băiețel extrem de năzdrăvan și neascultător. Lovea copiii, le fura jucăriile, nu mânca la masă, arunca ciorbița pe jos. Ne-am chinuit să-l învățăm să facă la oală – nimic. A umblat în pelincuțe, că pe vremea aia nu era pampers, până l-au dat părinții la școală. Nici să vorbească bine nu putea. Nu voia. Am vrut să-l mai reținem încă zece ani la grădiniță, măcar să faca pișu și caca la oliță, dar părinții au insistat. Vă dați seama, că nu i-am dat nicio diplomă”, a scris Frosa Hriushovna pe odnoklassniki.

Și totuși, în arhiva școlii părinții au depus o diplomă de absolvire a grădiniței. Potrivit șefului Direcției Grădinițe din cadrul Ministerului Educației, Leonea Iaibu, diploma este un fals grosolan. ”Nu are ștampilă, nu are semnătură, este doar o foiță de tip felicitare pe care scrie, Chiril Gaburici, diplomă de absolvire”, a declarat Leonea Iaibu pentru redactorii moldovesti.info.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Chiril-Gaburici-Diploma-absolvire-gradinita-copy-300x212.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Chiril-Gaburici-Diploma-absolvire-gradinita-copy-300x212-300x212.jpgadminSocial
Ministrul Economiei Chiril Gaburici trece dintr-un scandal în altul. După ce Ziarul de Gardă a aflat că diploma de doctorat emisă pe numele lui este falsă, a apărut o nouă veste bombă: ministrul și-ar fi falsificat chiar și diploma de la grădiniță. Informația a apărut pe pagina de odnoklassniki...

Comentează