Mihai Ghimpu Batut copy

Mihai Ghimpu nu a scăpat de bătaie nici măcar la biserică. Cel mai cunoscut trădător din Moldova s-a prefăcut în credincios și a venit în lăcașul sfânt. Din păcate, un copil l-a recunoscut și a strigat în gura mare: ”iaca Iuda, iaca Iuda!” Imediat l-au înconjurat o sută de credincioși. Aceștia l-au bătut până i-au stricat ouăle.

”Am venit și eu ca tot credinciosul să-mi sfințesc barsetka, genunchiul iubitei, automobilul. Când colo, au început să strige la mine, că sunt Liuda. Degeaba le urlam eu că nu sunt Liuda, că eu sunt Mihail Feodorovici. Nu mă asculta nimeni. Am primit vreo 200 de zdubaci. Cred că a fost mâna Moscovei. Cred că am făcut vreo 50 de satresenie mozga”, a declarat Mihai Ghimpu după ce s-a rupt din mâinile credincioșilor.

Ca să nu mai pățească rușinea, Mihai Ghimpu l-a rugat pe Vlad Plahotniuc să-l primească în biserica sa. Acum câteva minute în urmă, patronul PLM, Mihai Ghimpu, a anunțat pe facebook că s-a înscrisc deja în secta martorii lui Plaha. Din fericire pentru el, în această sectă nimeni nu vrea să-l bată, nici măcar Constantin Țuțu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mihai-Ghimpu-Batut-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Mihai-Ghimpu-Batut-copy-300x300.jpgadminPolitic
Mihai Ghimpu nu a scăpat de bătaie nici măcar la biserică. Cel mai cunoscut trădător din Moldova s-a prefăcut în credincios și a venit în lăcașul sfânt. Din păcate, un copil l-a recunoscut și a strigat în gura mare: ”iaca Iuda, iaca Iuda!” Imediat l-au înconjurat o sută de credincioși. Aceștia...

Comentează