image

Cine ar fi crezut asta? Maia Sandu a copiat la Bacalaureat, a fost prinsă și afară de supervizori. Acest lucru s-a întâmplat în 1970, când ministrul educației avea 18 ani și terminase Liceul Tehnologic Veterinar din raionul Șoldănești.

Informația a fost confirmată chiar de șeful direcției de Examenări și Petiții din cadrul ministerului Educației, Ioan Poalălungă. ”În arhivă am găsit procesul verbal în care se menționează că Maia Sandu este dată afară de la examenul de BAC. Avea copiuțe și, potrivit documentului, nu are voie să dețină nicio funcție de ministru”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Ioan Poalălungă.

Într-o conferință de presă, Maia Sandu susține că acest episod s-a întâmplat foarte demult. ”Pe vremea aceea nu era obligatoriu să ai BAC-ul și nici diplomă de 9 clase. Eu am terminat 2 facultăți la fără frecvență și niciodată, când m-am înscris la Universitate, nu mi s-a cerut vreo diplomă. Nici la examene nu am fost. Vă dați seama, munceam la Banca Mondială, nu puteam să vin în Moldova pentru cursuri, examene și alte prostii, am făcut totul de la distanță”, a explicat Maia Sandu.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminSocial
Cine ar fi crezut asta? Maia Sandu a copiat la Bacalaureat, a fost prinsă și afară de supervizori. Acest lucru s-a întâmplat în 1970, când ministrul educației avea 18 ani și terminase Liceul Tehnologic Veterinar din raionul Șoldănești. Informația a fost confirmată chiar de șeful direcției de Examenări și...

Comentează