Plahotniuc pupat în fund de Luchianiuc copy

Concursul de Karaoke ”Voice of Journalism” a avut o probă mai puțin cunoscută de publicul larg. Din relatările redactorilor moldovesti.info, care au fost invitați ca observatori la această manifestație, jurnaliștii, dar și bloggerii participanți au fost îndemnați să pupe în fund orice politician doresc. Câștigătorul a fost ales în funcție de mărimea zasosului pe care îl lăsa pe bucile politicianului.

Astfel, jurnaliștii de la Publika TV l-au pupat în cur toată seara pe patronul lor Vlad Plahotniuc. Martori la eveniment, redactorii moldovesti.info povestesc că Plahotniuc nu s-a așezat deloc toată petrecerea. La un moment dat la fundul său se adunaseră chiar 4 inși, 3 jurnaliști și un blogger. Acesta a fost cel mai pupat politician.

Pe locul doi s-a clasat Vlad Filat, care a fost pupat în fund de jurnaliștii de la Unimedia. Acestora li s-au alăturat și câțiva bloggeri. Și Mihai Ghimpu a fost pupat în fund, însă de mai puțini oameni. Lângă fundul său au fost tineri care pierd vremea pe facebook, dar mai ales tinere. Renato, Dodon și Voronin au lipsit de la concursul de Karaoke, spre disperarea jurnaliștilor care abia așteptau să-i pupe și pe aceștia în fund!

Incredibil! La concursul de karaoke ”Voice of Journalism” jurnaliștii și bloggerii au trebuit să pupe în fund un politicianhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-pupat-în-fund-de-Luchianiuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Plahotniuc-pupat-în-fund-de-Luchianiuc-copy-300x300.jpgadminMondenLinjianiuc,pupat în fund,Vlad Plahotniuc,Voice of Journalism
Concursul de Karaoke ”Voice of Journalism” a avut o probă mai puțin cunoscută de publicul larg. Din relatările redactorilor moldovesti.info, care au fost invitați ca observatori la această manifestație, jurnaliștii, dar și bloggerii participanți au fost îndemnați să pupe în fund orice politician doresc. Câștigătorul a fost ales în funcție de mărimea...

Comentează