Renato Usatii copy

S-au adeverit cele mai sumbre presupuneri ale procurorilor CNA. Aceștia cred că au descifrat misteriosul atac cu căcat asupra PLDM-ului. Centrul Național Anticorupție crede că organizatorul atacatului a fost nimeni altul decât Renato Usatîi. Asta după ce în timpul perchezițiilor la domiciliul lui au depistat o tonă de căcat.

”Am găsit căcatul ascuns în grădină. Mai exact în fundul grădinii, într-o groapă mare. Groapa era mascată cu o gheretă din lemn. Înăuntru am găsit multe ziare mototolite, de parcă cineva s-ar fi șters la fund. Cele mai multe ziare erau cu fața lui Filat. Ne-am uitat mai bine și am zărit o groapă. La primele cercetări am descoperit în groapă o tonă de căcat. Dar este doar o estimare. Am pus cap la cap lucrurile, căcat, Renato, Filat, atentat cu căcat. Se leagă. El a pus totul la cale”, a declarat Adriana Bețișor, procuror la CNA.

În apărarea sa, Renato Usatîi susține că deși mănâncă căcat în fiecare zi, pe facebook, la televizor, el nu a cheltuit niciun miligram din căcatul său pentru a mânji PLDM-ului. Autoritățile au anunțat deja că vor să-l condamne la moarte pe teroristul de căcat, cunoscut și sub porecla de Urinato Usratîi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-copy-300x300.jpgadminPolitic
S-au adeverit cele mai sumbre presupuneri ale procurorilor CNA. Aceștia cred că au descifrat misteriosul atac cu căcat asupra PLDM-ului. Centrul Național Anticorupție crede că organizatorul atacatului a fost nimeni altul decât Renato Usatîi. Asta după ce în timpul perchezițiilor la domiciliul lui au depistat o tonă de căcat. ”Am...

Comentează