Carlas Dreams la nunta copy

În Moldova au apărut foarte mulți care îl copiază pe cel care a cântat prima dată Pohui. Aceștia se folosesc de succesul uriaș al Carla’s Dreams și organizează concerte sau chiar cântă la diferite petreceri. Potrivit poliției, până acum au fost înregistrați 69 de artiști Carla’s Dreams falși. Din păcate, polițiștii nu le pot face nimic.

”Noi nu știm cine este acest Carla’s Dreams. Până acum am primit foarte multe apeluri la 902 despre falsuri Carla’s Dreams. Ne ducem acolo, îl arestăm pe individ. Dar nu știm dacă este adevărat sau nu, așa că trebuie să le dăm drumul la copiatori. Vrem să-l rugăm pe domnul Carla’s Dreams să ne scrie o cerere ca să știm cine este, iar cei care nu sunt el să-i trimitem la pușcărie”, a declarat locotenentul de la Poliția Rutieră, Leonea Faneră.

Pe tri deveatki și în Makler au apărut foarte multe anunțuri în care poți închiria pentru o seară la botez, nuntă sau zi de naștere un Carla’s Dreams. Prețurile variază de la 100 de euro la 1000 de euro în funcție de machiaj. Ca să contracareze aceste falsuri Carla’s Dreams a anunțat că deschide o agenție de artiști originali Carla’s Dreams pe care îi poate comanda oricine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-la-nunta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Carlas-Dreams-la-nunta-copy-300x300.jpgadminMonden
În Moldova au apărut foarte mulți care îl copiază pe cel care a cântat prima dată Pohui. Aceștia se folosesc de succesul uriaș al Carla's Dreams și organizează concerte sau chiar cântă la diferite petreceri. Potrivit poliției, până acum au fost înregistrați 69 de artiști Carla's Dreams falși. Din...

Comentează