Cum era de așteptat, împrumutul pe care România ni l-a trimis a ajuns în Parlament, iar un oligarh necunoscut l-a furat. Deputații se jură că nu știu cine este acest oligarh misterios care coordonează Moldova și care are câteva televiziuni de tip WC. Susțin însă că banii urmau să fie folosiți chibzuit la reformarea Moldovei și scoaterea oamenilor din sărăcie.

”Din păcate, când am venit dimineață și am intrat în seiful Parlamentului, nu mai erau banii. Aseară noi, deputații, am pus cele 50 de milioane de dolari cu mânuțele noastre în seif. Apoi am închis. Cheia am pus-o sub chetrișica de la intrare, iar pinul de acces a rămas la fel de complicat: 1234. Este șocant pentru noi că au fost furați banii. Pe cameră am văzut un oligarh care a intrat și a ieșit cu banii din seif, dar nu știm cine este”, au declarat deputații extrem de mâhniți, care apoi au plecat la lo saună să se mai relaxeze.

Dar pentru că frate, frate, dar brânza e pe euro, banii trebuie returnați românilor. Cum însă deputații au rămas iarăși fără bani după ce și-au cumpărat case, mașini, amante și avioane, aceștia au votat o lege prin care moldovenii vor trebui să pună și acești bani la loc. Legea se numește: ”unde a încăput și miliardul, încap și 50 de milioane”.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Parlament-Maimuta-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/02/Parlament-Maimuta-bani-300x300.jpgadminSocial
Cum era de așteptat, împrumutul pe care România ni l-a trimis a ajuns în Parlament, iar un oligarh necunoscut l-a furat. Deputații se jură că nu știu cine este acest oligarh misterios care coordonează Moldova și care are câteva televiziuni de tip WC. Susțin însă că banii urmau să...

Comentează