Face ce face Ilan Șor și reușește să intre în gura lumii cu îmbrăcămintea sa inspirată. Dacă de Ziua Dependenței Moldovei, Șor a purtat haine roșii, galbene și albastre pentru a simboliza tricolorul, astăzi a ieșit la muncă în alt castium. De data asta, cel mai ibit primar din Moldova s-a îmbrăcat în haine cu dungi albe și negre pentru simboliza pușcăria.

”Eu știu că mult timp nu o să mai stau la liberrrtate. Așa că am început să mă obișnuiesc cât de cât cu atmosferrra de pușcărrrie. Astăzi, de exemplu, m-am îmbrrrăcat în haine de pușcărrriaș. Mâine o să rrrenunță la caviarrr și șampanie cu aurrr și o să beau ceai cu pâine cu margarrrină. Deocamdată nu rrrenunț la Vai-Fai”, a declarat Ilan Șor, cel mai ibit primar din Moldova.

Ilan Șor nu se oprește aici. Acesta a anunțat că așteaptă iarna ca să doarmă într-o cameră neîncălzită cu 10 bărbați. Pentru asta a chemat mai mulți șorheieni și le-a promis un cârnăcior gratuit dacă îl vor ajuta să se obișnuiască cu închisoarea.

Pentru a se obișnui complet cu închisoarea, soția lui Ilan, Jasmina i-a dat primarului Șorheiului o pereche de brățări din oțel strălucitor. Brățările sunt purtate atât la mâini, cât și la picioare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/Ilan-Shor-imbracat-Inchisoare-copy-300x300.jpgadminMonden
Face ce face Ilan Șor și reușește să intre în gura lumii cu îmbrăcămintea sa inspirată. Dacă de Ziua Dependenței Moldovei, Șor a purtat haine roșii, galbene și albastre pentru a simboliza tricolorul, astăzi a ieșit la muncă în alt castium. De data asta, cel mai ibit primar din...

Comentează