igor-dodon-porc-receptie-copy

Domnul prezerședinte Igor Dodon s-a făcut de tot prezervativul în timpul recepției date de Ambasada României. Acesta s-a îmbătat ca un porc și a făcut scandal în timpul ceremoniei. Nimeni nu l-a putut liniști pe Igor Dodon. Noroc că ambasadorul României a avut o idee strălucită, acesta a chemat-o pe Irina Alegrova să cânte niște piese patriotice rusești.

Potrivit martorilor, Igor Dodon, fiind sub influența băuturilor alcoolice spirtoase, vinoase, răchioase și coniacoase a început să strige că vrea Moldova înapoi, că el este Ștefan cel Mare și că Liuda Ghimpu i-a furat sabia. Din fericire, Liuda Ghimpu nu a fost prezent la recepția de la Ambasada României, că de altfel sărea la bătaie la acesta.

Dar pentru că Irina Alegrova nu a fost plătită pentru prestația sa, aceasta a plecat rapid, lăsându-i pe toți cu Igor Dodon guițând ca o sută de porci. Așa că ambasadorul României a recurs la metoda civilizată. A chemat un jandarm care i-a dat o palmă lui Igor Dodon de l-a trezit imediat din beție. Rușinat și enervat în același timp, Igor Dodon a dat fuga la Ambasada Rusiei, unde a cerut 30 de mii de transnistreni ca să-l bată pe jandarmul român.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Igor-Dodon-porc-receptie-copy-300x300.jpgadminPolitic
Domnul prezerședinte Igor Dodon s-a făcut de tot prezervativul în timpul recepției date de Ambasada României. Acesta s-a îmbătat ca un porc și a făcut scandal în timpul ceremoniei. Nimeni nu l-a putut liniști pe Igor Dodon. Noroc că ambasadorul României a avut o idee strălucită, acesta a chemat-o...

Comentează