Prietenia dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc este pe ducă. Prezikul a avut mari probleme aseară în momentul în care a încercat să intre în diskateka Drive. Nu a putut pentru că paznicii de la intrare l-au anunțat că nu a trecut face controlul. Chiar dacă Dodon a strigat, a amenințat, nu a fost lăsat în discaci și gata.

”Noi nu ne uităm cine intră. Poate să vină și Papa de la Roma, dacă nu trece face controlul, nu este lăsat să intre. Dodon ce a crezut? Dacă este prezik va intrat în Drive? Nyhooya n-o să intre. Are o față de porc, iar noi nu vrem astfel de porci la discaci”, a declarat șeful paznicilor de la Drive, Leonea Iaibu.

Igor Dodon amenință cu ruperea prieteniei și susține că dacă Plahotniuc nu-l lasă să se raslaghească în Drive, îi va declara război. ”Bleaha muha, cum să am eu față de porc? Voi nu v-ați uitat cât de frumos, moale și rotofei sunt? Până și Băsescu a zis că nu semăn cu un porc ci cu un pudel”, a declarat prezikul Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Drive-Halat-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Igor-Dodon-Drive-Halat-copy-1-300x300.jpgadminPolitic
Prietenia dintre Igor Dodon și Vlad Plahotniuc este pe ducă. Prezikul a avut mari probleme aseară în momentul în care a încercat să intre în diskateka Drive. Nu a putut pentru că paznicii de la intrare l-au anunțat că nu a trecut face controlul. Chiar dacă Dodon a strigat,...

Comentează