O veste nemaipomenită vine de la prezikul Republicii Moldova. Extrem de interesat de cultura rusească și de tot ce provine din Rusia, prezikul nostru a decis să joace cel mai important joc al momentului de pe internet. Așa că a scris pe odnoklassniki: #синийкитяжду, #cирийскиемигрантыждувас, #Разбудименяв420.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Ion Ceban, la ora 4 și 20, în această dimineață, Igor Dodon s-a îmbrăcat în halatul de prezik și a urcat pe clădirea Președinției să vadă răsăritul soarelui, iar după asta s-a aruncat în gol. A căzut în fața președinției, unde a făcut o groapă de un metru adâncime. Medicii care au poposit la fața accidentului l-au adunat pe Dodon de jos cu SAVOK-ul.

Apropiații lui Igor Dodon susțin că prezikul avea un comportament ciudat după ce a chemat emigranții sirieni și balena albastră pe odnoklassniki. Se ducea foarte des în Rusia, unde stătea câte 4 ore în anticamera lui Putin. Vedea peste tot 30 de mii de migranți sirieni. Se trezea noaptea și semna tot felul de decrete aiuristice. Voia să organizeze referendumuri tâmpite. Când îl vedea pe Putin sărea la fundul lui ca un apucat.

Mai mult, prezikul vorbea foarte multe lucruri nebunești. De exemplu, susținea că există limba moldovenească, că există poporul moldovenesc. La un moment dat a declarat că vrea să facă Moldova Mare. Noul președinte al Republicii Moldova va fi Vlad Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Presedintia-Moldovei-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Presedintia-Moldovei-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminSocial
O veste nemaipomenită vine de la prezikul Republicii Moldova. Extrem de interesat de cultura rusească și de tot ce provine din Rusia, prezikul nostru a decis să joace cel mai important joc al momentului de pe internet. Așa că a scris pe odnoklassniki: #синийкитяжду, #cирийскиемигрантыждувас, #Разбудименяв420. Potrivit purtătorului de cuvânt,...

Comentează