Igor Dodon duce Moldova pe cele mai înalte culmi ale faimei. Prezikul nostru mult-iubit și mega-apreciat a ajuns să fie capul la lista uneia dintre cele mai prestigioase competiții mondiale de frumusețe masculine. Este vorba de Mister World Suină.

”Pe noi ne-a atras la tovarășul Dodon râtul său. Are o bărbiță și un nas care aduce a bidon nespălat. Ochii săi mici și lipsiți de expresivitate trădează un IQ foarte și foarte mic. Adevărul este că nu știm cine este mai naiv, Dodon sau Țuțu. Am impresia că Dodon și-a greșit profesia. Poate oricând să se întoarcă la circ, unde îi este locul. Dar primul loc l-a luat pentru că are șoricul cel mai gros și nu simte rușine sau când este suspendat de Plaha”, a declarat președintele juriului Mister World Suină, Dick Suckmydick.

Igor Dodon a anunțat deja că noul trofeu va fi pus lângă celelalte trofee extrem de dragi sufletului său mic. Adică va sta lângă Conducătorul Sirienilor, Mâncătorul de Balegă, Sluga preferată a lui Plaha, Pudelul lui Putin și multe altele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/12/Igor-Dodon-dezbracat-apa-inghetata-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon duce Moldova pe cele mai înalte culmi ale faimei. Prezikul nostru mult-iubit și mega-apreciat a ajuns să fie capul la lista uneia dintre cele mai prestigioase competiții mondiale de frumusețe masculine. Este vorba de Mister World Suină. ”Pe noi ne-a atras la tovarășul Dodon râtul său. Are o...

Comentează