Soția lui Vlad Filat se plânge că infractorii cibernetici ar fi scris din numele ei un post despre cât de tare urăște moldovesti.info. “Citesc zilnic moldovesti.info. Sunt fana acestui site. Nu-mi scapă nicio știre. Nu este adevărat ce au scris infractorii care mi-au spart pagina de FB, că nu mi-ar plăcea glumele lor. Băieții de la moldovești mi-au promis că-mi publică chiar și un text de al meu. Voi scrie despre mine, că demult nu am mai apărut nicăieri. Nici VIP Magazin nu mă mai cheamă să mă fotografieze”, se plânge Angela Gonța.

Șefa de la Perfecte.md, Unimedia, Jurnal TV, Vocea Basarabiei mai spune că, după părerea ei, infractorii care i-au spart pagina de FB ar fi foarte bine pregătiți.

“Deși eu stau tot timpul pe FB, pentru că altceva nu am ce face, nu am observat cum au patruns fraudulos pe pagina mea și au lăsat acel post mincinos. Sunt extrem de periculoși. Am vorbit cu oamenii mei sa-i localizeze și să-i neutralizeze. În două zile aflăm cine sunt. Și îi băgăm la pușcărie. Păi, se poate să scrie ei așa ceva?!”, spune Angela Gonța.

Fosta jurnalistă vrea să-și atenționeze prietenii de pe facebook să nu creadă ce citesc pe rețelele de socializare, nici chiar atunci când apare vreun post sau comentariu semnat Angela Gonța, dar mai ales să înțeleagă faptul că moldovesti.info este un site de știri inventate și pamfleturi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Angela-Gonta-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Angela-Gonta-Facebook-copy.jpgadminSocial
Soția lui Vlad Filat se plânge că infractorii cibernetici ar fi scris din numele ei un post despre cât de tare urăște moldovesti.info. 'Citesc zilnic moldovesti.info. Sunt fana acestui site. Nu-mi scapă nicio știre. Nu este adevărat ce au scris infractorii care mi-au spart pagina de FB, că nu...

Comentează