După ce a concesionat Statelor Unite 40 la suta din teritoriul Republicii Moldova, Guvernul Filip Kirkorov a anunțat că va concesiona Transnistria Coreei de Nord. Potrivit ministrului Gazelor Intestinale, dacă în Moldova s-au găsit foarte multe gaze și petrol, în Transnistria nu a fost depistat nimic. Adică exact ceea ce produc în țara lor nord coreenii.

”Am discutat cu domnul președinte Trump. Acesta va veni săptămâna viitoare să viziteze noile terenuri pe care le-a achiziționat în Moldova și noii cetățeni moldo-americani. După asta îl așteptăm pe Lin Jen Kur, ambasadorul Coreei de Nord să inspecteze Transnistria pe care le-am concesionat-o pe 69 de ani”, a declarat premierul Pavel Filip Kirkorov.

Coreenii de nord promit să facă în Transnistria mai multe lagăre de concentrare. Aceștia vor interzice internetul și mâncatul cu lingura, că în Coreea e foamete. Apoi nu vor produce nimic în Transnistria, exact ceea ce fac și transnistrenii care trăiesc pe spatele moldovenilor. Pe de altă parte, moldovenii de pe moșia lui Donald Duck Trump vor primi și cetățenia americană și vor putea să meargă să construiască renumitul zid american de la granița cu Mexicul.

ps: Acesta și alte articole de pe acest site sunt pamflete. Cine crede că sunt adevărate o să ajungă impotent sau o să i se rupă o unghie.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Parada-Militara-Dodon-Transnistria-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Parada-Militara-Dodon-Transnistria-copy-300x300.jpgadminSocial
După ce a concesionat Statelor Unite 40 la suta din teritoriul Republicii Moldova, Guvernul Filip Kirkorov a anunțat că va concesiona Transnistria Coreei de Nord. Potrivit ministrului Gazelor Intestinale, dacă în Moldova s-au găsit foarte multe gaze și petrol, în Transnistria nu a fost depistat nimic. Adică exact ceea...

Comentează