Vlad Filat Facebook copy

Supărare mare în Republica Moldova. Celebrul spărgător de bănci și exportator de țigări, Vlad Filat a fost eliberat din închisoarea CNA. Acesta a găsit o soluție extrem de ingenioasă să scape de pușcărie. Într-o nouă adresare pe Facebook, Vlad Filat a recunoscut că a furat miliardul, dar nu a făcut-o singur.

”Am furat miliardul. Iaca, recunosc în fața tuturor. Nu mi-e frică să o spun. Dar nu se poate să stau singur în celulă. M-am săturat. Mi-e trist și mă plictisesc. De aceea vă spun că am furat miliardul împreună cu Plahotniuc. În următoarea postare o să vă spun unde sunt banii mei și unde și-a ascuns partea din miliard Plaha”, a scris al vostru Vlad Filat pe facebook.

La scurt timp după această postare mai mulți procurori CNA au pătruns în celula lui Vlad Filat însoțiți de șeful lor. Nu, nu este vorba de Chetrari. Șeful procurorilor le-a poruncit să-l elibereze pe Filat și i-a spus fostului său dușman politic că a glumit, nu a vrut să-l țină prea mult în închisoare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Filat-Facebook-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/04/Vlad-Filat-Facebook-copy-300x300.jpgadminPolitic
Supărare mare în Republica Moldova. Celebrul spărgător de bănci și exportator de țigări, Vlad Filat a fost eliberat din închisoarea CNA. Acesta a găsit o soluție extrem de ingenioasă să scape de pușcărie. Într-o nouă adresare pe Facebook, Vlad Filat a recunoscut că a furat miliardul, dar nu a...

Comentează