Când ne așteptam mai puțin, a căzut o veste bombă peste noi. Noul președinte al Franței, cunoscut pentru interesul pe care îl arată femeilor în vârstă, are o amantă din Chișinău. Moldovanca noastră i-a căzut tronc la inimă în momentul în care a văzut-o în poze mai indecente. Publicația Charlie Hebdo a confirmat informația, deci este veridică.

”Dacă Macaron nu trece la islamism, înseamnă că nu va putea avea două neveste. Așadar, viitoarea prima doamnă a Franței este de la voi din țară și se numește Maia. Cam atât am putut înțelege noi din informațiile pe care le-am obținut din surse oficioase. Femeia asta l-a cucerit pentru că are 80 de ani. Se știe doar, că îi plac doamnele octogenarigene. I-a văzut pozele în care apare goală pe Facebook și a uitat complet de soția sa care este o puștoaică, are 69 de ani. În curând o să vină la Chișinău să o pețească pe Maia asta a voastră”, a declarat Con Queue, redactorul-șef al gazetei Charlie Hebdo.

Din primele informații, Maia este o pensionară destul de cunoscută din Moldova. Aceasta este extrem de activă din punct de vedere politic. Din păcate, Macaron are o problemă. Trebuie să ceară voie de la Plahotniuc dacă vrea să se însoare cu Maia noastră misterioasă, care a participat și la alegerile prezidențiale, dar nu a reușit să ajungă în turul doi. Acum franțujii fac ceea ce știu să facă franțujii: șerșe la famm!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Emmanuel-Macron-Maia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Emmanuel-Macron-Maia-copy-300x300.jpgadminSocial
Când ne așteptam mai puțin, a căzut o veste bombă peste noi. Noul președinte al Franței, cunoscut pentru interesul pe care îl arată femeilor în vârstă, are o amantă din Chișinău. Moldovanca noastră i-a căzut tronc la inimă în momentul în care a văzut-o în poze mai indecente. Publicația Charlie...

Comentează