vlad-plahotniuc-in-genunchi-copy

Un val de scuze a cuprins întreaga Moldovă în prag de Crăciun. Cheianu și Durbală și-au cerut scuze pentru materialul despre pompierul mort, iar Plahotniuc și-a cerut scuze pentru țara moartă. Astfel că lucrurile au început în sfârșit să se calmeze în Moldova. Brusc, oamenii au mai multă încredere în Plahotniuc, care cu lacrimi în ochi a ieșit la toate cele 69 de posturi ale sale pentru a-și cere scuze.

”Dragi moldoveni. Știu că vă arde curul. Dar acest lucru se întâmplă din cauza mea. Eu sunt de vină și îmi cer scuze. Până acum v-am furat de v-am rupt. Ați rămas cu curul gol. Mă scuzați că am furat un miliard. Am luat banii împreună cu Filat, pe prostălan l-am băgat la închisoare, iar eu m-am făcut coordonatorul Moldovei. Vă rog să mă scuzați. Mă rog de mă iartă, dragă moldovan. Am furat bani pentru vilele mele, pentru hotel, pentru televiziuni, pentru avion, pentru Mercedesul lui Timka, pentru armata de trolli, bloggeri și anal-iști”, a declarat Vlad Plahotniuc în lacrimi la Publika WC, Prime WC și multe alte canalii de televiziune.

Nu este singurul care și-a cerut scuze. Igor Dodon și-a cerut scuze de la Maia Sandu. Acesta a declarat că îi pare rău că a făcut-o pe Maia Sandu ogheală de câine în campania electorală. Lui Dodon îi pare rău că a răspândit informații false despre contracandidata sa, că ar fi lesbiană, că ar aduce 30 de mii de sirieni în Moldova și multe alte mizerii.

Buni la inimă, moldovenii au anunțat deja că îi iartă pe politicienii de la putere și le urează furturi liniștite în continuare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Vlad-Plahotniuc-în-genunchi-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Vlad-Plahotniuc-în-genunchi-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un val de scuze a cuprins întreaga Moldovă în prag de Crăciun. Cheianu și Durbală și-au cerut scuze pentru materialul despre pompierul mort, iar Plahotniuc și-a cerut scuze pentru țara moartă. Astfel că lucrurile au început în sfârșit să se calmeze în Moldova. Brusc, oamenii au mai multă încredere...

Comentează