Descoperirea secolului, dacă nu a mileniului, în Malldova. Nu, nu este vorba de descoperirea celui care a furat miliardul, ci a faptului că Igor Dodon și-a falsificat cetățenia românească. Din primele informații, Dodon s-a inspirat de la ministrul Economiei Gaburici care și-a falsificat diploma de grădiniță.

”Igareok Dandon nu este român, asta-i clar. El este sirian, toată lumea știe asta. Un sirian ruso-transnistrean. Așa că noi ne-am întrebat de multă vreme cum se poate ca un sirian ruso-transnistrean să aibă cetățenie românească? Așa ceva este imposibil. Răspunsul a venit de la sine când am studiat cu atenție buletinul românesc și ne-am dat seama că este fals. Acolo la sex scrie feminin”, a declarat cercetătorul anal-ist și ginecolog, Leonea Iaibu de la Academia de Poliție a Republicii Moldova.

În plus, potrivit cercetătorului, Dodon are o față obișnuită, iar din poză îi lipsește binecunoscutul rât. Igor Dodon neagă versiunea cercetătorului și susține că are cetățenie românească, doar că el nu înțelege limba română, iar atunci când l-au întrebat dacă este gay, a spus că nu știe.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Igor-Dodon-Buletin-Romanesc-300x300.jpgadminPolitic
Descoperirea secolului, dacă nu a mileniului, în Malldova. Nu, nu este vorba de descoperirea celui care a furat miliardul, ci a faptului că Igor Dodon și-a falsificat cetățenia românească. Din primele informații, Dodon s-a inspirat de la ministrul Economiei Gaburici care și-a falsificat diploma de grădiniță. ”Igareok Dandon nu este...

Comentează