traian-basescu-igor-dodon-copy

Igor Dodon a început să-și pună în practică amenințările. Prezerședintele ales al Republicii Moldova a anunțat că a semnat un decret prin care îi retrage cetățenia lui Traian Băsescu. Ca de obicei, replica lui Traian Băsescu nu s-a lăsat prea mult așteptată. Răzbunător din fire, Traian Băsescu a anunțat că îl lasă la rândul său pe Dodon fără cetățenia României.

”Dodoloață ăsta este un porcușor isteric pe care trebuie să-l pun la punct. M-am chinuit atât de mult să obțin mult visata cetățenie a Moldovei, iar acum vine acest peedar și îmi retrage cetățenia. Nu, pațanul, așa nu-ți merge cu mine. Eu nu ți-s Voronin. Cu mine nu te joci. Ca răspuns o să-ți retrag cetățenia românească. Cum s-ar spune, eu te-am făcut cetățean român, eu te desfac”, a declarat Traian Băsescu râzând de s-a auzit până la hotelul Nobil.

Chiar dacă nu este președintele României, Traian Băsescu are dreptul să se răzgândească în privința cetățeniilor acordate pe perioada cât a fost el în funcția de șef al statului. Așa că Igor Dodon și-a dat singur un șut în coaie. Pentru a nu-l supăra prea tare pe Băsescu, dar mai ales pentru a nu rămâne fără cetățenia românească, Igor Dodon i-a trimis un mesaj pe odnoklassniki lui Traian Băsescu în care i-a comunicat că totul a fost o glumă și să nu creadă toate minciunile care apar pe Publika WC.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Traian-Basescu-Igor-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Traian-Basescu-Igor-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Igor Dodon a început să-și pună în practică amenințările. Prezerședintele ales al Republicii Moldova a anunțat că a semnat un decret prin care îi retrage cetățenia lui Traian Băsescu. Ca de obicei, replica lui Traian Băsescu nu s-a lăsat prea mult așteptată. Răzbunător din fire, Traian Băsescu a anunțat...

Comentează