Foarte mulți chișinăuieni au fost șocați să-l vadă ieri, de Paștele Blajinilor, pe Igor Dodon înconjurat de 30 de mii de sirieni chiar în cimitirul Doina. Oamenii s-ar fi așteptat ca prezikul să fie undeva în Sadova, dar nu, acesta mergea printre mormintele din Chișinău.

Șocul oamenilor a fost și mai mare când și-au dat seama că Igor Dodon bodogănea ceva și după ce spunea cuvintele misterioase, se apleca deasupra fiecărui mormânt vizitat și îngropa în țărână un pliant electoral. Câteva babe din cimitir se jură că au auzit cu urechile lor ce spunea Dodon. Acesta șoptea la fiecare mormânt: ”votați Vanea Șiobanu!”, ”votați Vanea Șiobanu!”, ”votați…”

Igor Dodon nu a infirmat vestea, ba mai mult a explicat de ce lăsa pe morminte pliantele electorali cu mutra purtătorului său de vorbe. ”Iobanavrot, ceo za hernea este huitaua asta? Adică eu nu am voie să mă văd cu alegătorii mei fideli? Da, pot să recunosc, eram la întâlnirea cu alegătorii. Voi cum credeți că am câștigat alegerile? Că sirienii și transnistrenii nu au fost suficienți, m-au ajutat morții. Îi invit și de data asta să voteze cu sațialiștii”, a declarat Igor Dodon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Cimitir-panou-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/04/Igor-Dodon-Cimitir-panou-copy-300x300.jpgadminPolitic
Foarte mulți chișinăuieni au fost șocați să-l vadă ieri, de Paștele Blajinilor, pe Igor Dodon înconjurat de 30 de mii de sirieni chiar în cimitirul Doina. Oamenii s-ar fi așteptat ca prezikul să fie undeva în Sadova, dar nu, acesta mergea printre mormintele din Chișinău. Șocul oamenilor a fost și...

Comentează