Mai mulți moldoveni țărani au luat o decizie radicală. Aceștia au înlocuit caii cu cămilele de la căruțe. Extrem de inteligenți, moldovenii țărani au găsit imediat o soluție când au observat că caii nu se mai țin pe picioare la o caniculă atât de mare. Caii se opreau la fiecare zece minute și cereau să bea apă.

”Cămilele beau mai puțină apă. Poate că sunt mai lente, dar nu este nicio problemă. Că nici noi nu ne grăbim prea tare. Problema este că cămilele nu înțeleg limba noastră. De voie, de nevoie, am învățat araba și acum le zicem la cămile: rahat lukum alibabaevici. Ceea ce în limba lor înseamnă: diii, animală parșivă și leneșă că te dau la carne. Eu sunt primul țăran cu cămilă, pentru că m-a ajutat un cumătru care este paznic la Grădina Zoologică și mi-a vândut o cămilă”, a declarat țăranul Ion Ceban.

Dar pentru că cămilele sunt puține în Moldova, țăranii îi cer lui Dodon să ia din nou legătura cu Siria și în loc de 30 de mii de sirieni, să ne aducă 30 de mii de cămile. Desigur, Dromaderii sunt buni, dar nu la fel ca cămilele.

Există o singură problemă. Pentru că cămilele fag balega prea mare, multe mașini nu pot merge normal și lunecă făcând accidente. Așa că cămilele trebuie păzite să facă caca înainte de a ieși la drum.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Camila-la-Caruta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Camila-la-Caruta-copy-300x300.jpgadminSocial
Mai mulți moldoveni țărani au luat o decizie radicală. Aceștia au înlocuit caii cu cămilele de la căruțe. Extrem de inteligenți, moldovenii țărani au găsit imediat o soluție când au observat că caii nu se mai țin pe picioare la o caniculă atât de mare. Caii se opreau la...

Comentează