Jurnașliuștilor de la Publika WC le este prea rușine pentru locul în care lucrează. Sărmaneii trec prin situații incredibile și încearcă să ascundă cum pot că sunt jurnașliuștele lui Plaha. Este și cazul unei tinere care a ajuns să-și mintă toate rudele ca să nu fie dezmoștenită de familie. Reporcărița ascunde de un an dezonoarea de a lucra pentru Plaha.

”Mă ascund cum pot de tare. Mi-e o rușine de mă prăpădesc. Am ajuns să fiu mai rău ca o femeie de serviciu a toaletei din Piața Centrală. Mă uit după cururi și le dau la televizor. De curând am început să arăt cu degetul oamenii care se îmbracă în haine normale. Dar nu am ce să fac. Vreau să câștig bani și sunt nevoită să fac profesez la Publika WC. Rudelor m-au tot întrebat de unde am atâția bani? De unde pot să îmi cumpăr cămăși cât jumătate din salariul unei profesoare? Ca să nu îi șochez și să le zic adevărul, i-am mințit că lucrez la un videochat erotic și s-au liniștit”, a declarat Virgina Facmi, reporcăriță la Publika WC.

De frică că i-ar putea fi descoperită activitatea extrem de penibilă, Virgina Facmi și-a șters contul de pe facebook și de pe odnoklassniki, iar atunci când apare la televizor se machiază atât de puternic că nu o recunoaște nici propria mamă. Mai mult, Virgina Facmi vine la muncă foarte dimineață, cu o șapcă trasă pe față ca să nu o recunoască nimeni. Paradoxal, deși la Publika WC muncesc vreo 6969 de jurnașliuști, oficial doar Cristi Tărăboi a recunoscut până acum că lucrează pentru Plaha.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/fata-rusine-publika-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/08/fata-rusine-publika-copy-300x300.jpgadminSocial
Jurnașliuștilor de la Publika WC le este prea rușine pentru locul în care lucrează. Sărmaneii trec prin situații incredibile și încearcă să ascundă cum pot că sunt jurnașliuștele lui Plaha. Este și cazul unei tinere care a ajuns să-și mintă toate rudele ca să nu fie dezmoștenită de familie....

Comentează