Cristiano Ronaldo moldovean copy

Cristiano Ronaldo, cel mai scump fotbalist din lume, a făcut o declarație bombă aseară, imediat după meciul Portugaliei cu Țara Galelor. Când toată lumea se aștepta să audă că fotbalistul este gay, acesta a șocat audiența anunțând că este… moldovean. Cristiano a povestit că a emigrat în Portugalia cu părinții când avea 5 ani.

”Nu mă numesc Cristiano Ronaldo. Numele meu de moldovean este Costică Ronaldăraru. Doar că râdeau colegii de clasă de mine, așa că mi-am schimbat numele. Nu am vrut să recunosc până acum că sunt moldovean, pentru că am o groază de verișori în Moldova și toți vor dori să-i aduc în Portugalia sau în Spania. Vreo câțiva joacă la Zimbru Chișinău și o să mă roage să-i aduc la Real Madrid, să-mi lege șireturile, să-mi aducă mingile pe care le dau prea departe”, a declarat la conferința de presă în exclusivitate pentru redactorii moldovesti.info, Costică Ronaldăraru, cunoscut ca Cristiano Ronaldo.

Declarațiile incendiare ale lui Costică Ronaldăraru au pus pe jar întreaga Portugalie. Și asta pentru că Federația de Fotbal de la Chișinău a trimis deja o petiție la UEFA prin care cere să i se interzică lui Costică să mai joace pentru Portugalia și să vină în echipa Moldovei. Mai mult, golurile marcate de Costică Ronaldăraru ar putea fi invalidate. Astfel că Portugalia riscă să meargă acasă de la Campionatul European, iar Real Madrid să dea faliment.

Colegii lui Ronaldo susțin că aveau bănuieli că Cristiano ar putea fi moldovean. Acesta mânca prea multă răsărită, cânta cântece de Carla’s Dreams și îi plăcea foarte mult vinul marca Gura Căinarului. După acest scandal, UEFA va ancheta Portugalia să vadă câți moldoveni joacă în echipa națională și câți sunt în această țară doar la cules portocale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Cristiano-Ronaldo-moldovean-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Cristiano-Ronaldo-moldovean-copy-300x300.jpgadminInternațional
Cristiano Ronaldo, cel mai scump fotbalist din lume, a făcut o declarație bombă aseară, imediat după meciul Portugaliei cu Țara Galelor. Când toată lumea se aștepta să audă că fotbalistul este gay, acesta a șocat audiența anunțând că este... moldovean. Cristiano a povestit că a emigrat în Portugalia cu părinții...

Comentează