igor-dodon-porc-gojineata-tabara

Cunoscutul și apreciabilul jurnalist Cristi Tabără a primit o nouă comandă politică. Acesta a avut de filmat o zi din viața lui Igor Dodon. Ca de obicei, Cristi Tabără s-a arătat impresionat de tot ce vede în jurul său, deși Igor Dodon trăiește într-o gojineață obișnuită, unde trăiesc porci obișnuiți. De altfel, sluga lui Plahotniuc nu s-a sfiit să-l pupe în cur pe Igor Dodon, chiar dacă acesta este un porc.

”Aceasta este o gojineață obișnuită. Am înțeles că Igor Dodon se trezește foarte dimineață să mai facă un rahat. Și nu se mulțumește până când nu aruncă în toată lumea cu rahat. Foarte frumos. Bună ziua, domnule Gandon, îîî, scuze, Dodon. Ah, vă mulțumesc pentru rahatul proaspăt pe care mi-l dați. Oau, ce plăcere să primesc rahat din mâinile unui gandon, îîîî, pardon, Dodon”, a declarat Cristian Tabără chiar la începutul filmărilor.

Cristian Tabără i-a vizitat toată gojineața cu 15 etaje a lui Dodon. La un moment dat acesta a vizitat și bucătăria, unde a găsit mai multe treuci. Dodon i-a prezentat și camera de trolli unde ține bleaggeri ca Luchianiuc și Gandrabur. De asemenea, Dodon i-a arătat mai multe poze în care îl pupă în cur pe Putin.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-gojineata-Tabara.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-porc-gojineata-Tabara-300x300.jpgadminMonden
Cunoscutul și apreciabilul jurnalist Cristi Tabără a primit o nouă comandă politică. Acesta a avut de filmat o zi din viața lui Igor Dodon. Ca de obicei, Cristi Tabără s-a arătat impresionat de tot ce vede în jurul său, deși Igor Dodon trăiește într-o gojineață obișnuită, unde trăiesc porci...

Comentează