constantin-tutu-prost-copy

Șocant, nemaivăzut, prima dată pe ecranele laptopurilor sau ale telefoanelor mici. Un cunoscut politician boxeor și-a făcut o operație estetică curajoasă. Operația este de mărire a creierului, iar boxeorul pare acum mult mai dotat. Dacă până acum nu reușea să citească sms-urile trimise de coordonatorul executiv al Moldovei, în prezent Constantin Țuțu știe tot alfabetul.

”Viața mea era extrem de complicată. Nu înțelegeam unde era M și F, tot timpul intram la padruji la toaletă. Îmi trimitea pahanul câte o ăsămăsochkă, nu știam ce scrie. Era așa de greu să descifrez ce era acolo, de parcă scria în chineză. Șăful s-o zaibit să mă sune tot timpul și m-o trimis la medic”, a declarat Constantin Țuțu, cunoscut politician boxeor.

Medicii au descoperit că Constantin Țuțu nu este în stare să învețe alfabetul pentru că are puțin creier. Acesta și-a suflat într-o zi mucii cu jumătate de creieri. De atunci, a ajuns la fel de deștept ca o borsetkă. Din fericire, după operația de mărire a creierului, Țuțu a devenit brusc inteligent. Ştie tot alfabetul. Ba chiar numără până la 69. Este atât de inteligent, încât Vlad Plahotniuc i-a promis că în curând îl face premier.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Constantin-Tutu-prost-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/10/Constantin-Tutu-prost-copy-300x300.jpgadminPolitic
Șocant, nemaivăzut, prima dată pe ecranele laptopurilor sau ale telefoanelor mici. Un cunoscut politician boxeor și-a făcut o operație estetică curajoasă. Operația este de mărire a creierului, iar boxeorul pare acum mult mai dotat. Dacă până acum nu reușea să citească sms-urile trimise de coordonatorul executiv al Moldovei, în...

Comentează