Constantin Tutu in ring

Boxerul Constantin Țutu a fost bătut măr și va lipsi din ring o jumătate de an. Acesta a fost găsit în stare gravă la marginea unui drum, după ce a fost bătut crunt de un localnic din raionul Șoldănești. Martorii spun că bătaia a izbucnit pe neașteptate.

”Eram în barul din centrul raional. Costantin Țuțu o venit cu drujii. Toți erau îmbrăcați în curtici albastre, cu niște trandafiri pe ei și împărțeau hârtii. Lui Vasea i s-o părut că aghitează pentru homosexuali. Da lui Vasea nu-i trebuie mult. Când i-o luat pe toți la picioare în fund… Constantin Țuțu psămni că nu știe cum e Vasea când se îmbată și o început să arunce cu picioarele pe sus. Îmi pare rău de băiet. Părea deștept. Nu înțeleg de ce să se lege de Vasea când îi bat. Acum este în reanimare. Norocul lui Țuțu este că Vasea a băut doar un litru de rachiu”, povestește un martor.

Prietenii care îl însoțeau pe Constantin Țutu susțin că abia au scăpat cu fuga de săteanul Vasea. ”Costea nu știa că are de a face cu un bețivan din Șoldănești. Aceștia sunt extrem de periculoși. Te uiți la ei, doar o fufaică și un slăbănog, de abia se ține pe picioare, dar când colo… Chiar dacă este antrenat să se bată în ring, Costea nu este încă pregătit pentru bețivii din Șoldănești”, au declarat prietenii lui Țuțu, care au dat bir cu fugiții. Poliția investighează cazul, dar nu promite să-l prindă pe făptuitor. În primul rând de frică și, în al doilea rând, în Șoldănești fiecare al patrulea este bețiv – nu poți depopula un raion întreg.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Constantin-Tutu-in-ring.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Constantin-Tutu-in-ring-150x150.jpgadminMonden
Boxerul Constantin Țutu a fost bătut măr și va lipsi din ring o jumătate de an. Acesta a fost găsit în stare gravă la marginea unui drum, după ce a fost bătut crunt de un localnic din raionul Șoldănești. Martorii spun că bătaia a izbucnit pe neașteptate. ”Eram în barul...

Comentează