Premierul Republicii Moldova nu a reușit să scăpe de scandalul diplomelor falsificate că intră în alt scandal și mai grav. Chiril Gaburici este acuzat că și-a falsificat cartea de muncă unde a scris că ar fi muncit pentru compania Moldcell. Mai mult, tupeul său a fost maxim – în loc să mintă că a vândut telefoane, Chiril Gaburici a scris în cartea de muncă că a fost managerul Moldcell.

”Nu ne amintim să fi avut un asemenea angajat. Eu îl văd pentru prima dată pe omul acesta. I-am întrebat pe toți subalternii mei, pe toți, până și pe femeia de serviciu. Nimeni nu a auzit de niciun Chirușa. Foarte, foarte ciudat. Am făcut plângere la poliție, pentru că ne-am gândit că o fi fost vreun intrus care a venit, s-a pozat prin birouri și acum susține că a fost managerul Moldcell”, spune Homar Hobâldâk, cetățean turc, managerul Moldcell de la înființare până astăzi.

Iar ca lucrurile să se complice și mai mult. Azercell, compania pe care Chiril Gaburici susține că a administrat-o, a transmis un comunicat de presă în care anunță că nu știe cine este acest om și că nu ar fi acceptat niciodată să fie condusă de un moldovean. Solicitat să comenteze declarațiile presupușilor săi angajatori, Chiril Gaburici le-a declarat jurnaliștilor că nu-și amintește exact pe unde a lucrat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Gaburici-Carte-de-munca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Gaburici-Carte-de-munca-copy-150x150.jpgadminPolitic
Premierul Republicii Moldova nu a reușit să scăpe de scandalul diplomelor falsificate că intră în alt scandal și mai grav. Chiril Gaburici este acuzat că și-a falsificat cartea de muncă unde a scris că ar fi muncit pentru compania Moldcell. Mai mult, tupeul său a fost maxim - în...

Comentează