Scandal în Guvernul de la Chișinău. Chiril G-Aburici și-a numit două verișoare în funcția de purtător de cuvânt al Executivului. Potrivit CV-ului publicat pe pagina oficială, cele două fete nu au decât diploma de creșă și au lucrat 5 ani în câteva cluburi de noapte din Italia.

Vreau să spun încă o dată. Nu contează ce școală ai. Contează să nu ai nicio facultate, nici măcar diploma de absolvire a școlii generale nu este obligatorie. În Guvernul pe care îl conduc este important să fii rudă cu mine. Am încredere în verișoarele mele, cunosc foarte bine comunicarea, au lucrat cu oameni și au experiențe de multe feluri”, a declarat la conferința de presă Chiril G-Aburici. Potrivit premierului, cele două fete au împreună un IQ suficient pentru un copil de 5 ani, așa că se vor descurca de minune.

Din păcate, Aliona și Ina G-Aburici nu au putut articula niciun cuvânt. Cele două verișoare au trecut de curând printr-o operație complicată de mărire a buzelor, dar, au promis ele prin gesturi, în două săptămâni buzele lor se vor relaxa și vor fi în stare să articuleze anumite cuvinte ușoare: mama, tata, Chirușa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Gaburici-conferinta-Aeroport-purtator-de-cuvant-1024x576.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Gaburici-conferinta-Aeroport-purtator-de-cuvant-150x150.jpgadminPolitic
Scandal în Guvernul de la Chișinău. Chiril G-Aburici și-a numit două verișoare în funcția de purtător de cuvânt al Executivului. Potrivit CV-ului publicat pe pagina oficială, cele două fete nu au decât diploma de creșă și au lucrat 5 ani în câteva cluburi de noapte din Italia. ”Vreau să spun...

Comentează