Andrei Porubin femeie cu tigaia copy

Cunoscutul prezentator de nunți, Andrei Porubin a încurcat-o. Acesta a fost prins de propria nevastă cu o blondă pe verandă. Din păcate, pentru prezentator, acesta nu va mai putea prezenta o nuntă prea curând din cauza ochilor vineți.

”Nici prin cap să-mi treacă că-mi face una ca asta. Adică eu îl cred pe cuvânt și el… Credeam că merge să prezinte nunți, că asta îi este meseria, dar el stătea cu blonda la verandă. Oamenii mi-au spus că el este cu blonda asta pe verandă de peste un an, dar eu nu știu, că nu mă uit la Moldova 1, eu mă uit numai la seriale braziliene. Am început să-l bănuiesc că mă păcălește când în loc să lipsească noaptea de acasă, lipsea ziua. Așa că l-am urmărit și l-am prins în direct”, a declarat Alio-Na Porubin, soția celebrei tamadale, Andrei Porubin.

Din cauza loviturilor de tigaie și făcăleț, celebra tamada nu vede de ochiul drept. Dar medicii sunt convinși că vânătaia va trece în două săptămâni și ochiul se va dezumfla. Problema este că tamadaua Andrei Porubin va trebui să stea și în ghips. Cu adevărat grav este că blonda cu care era Andrei Porubin la verandă a fugit când a văzut că vine urgia. Nimeni nu știe unde se află de trei zile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Andrei-Porubin-femeie-cu-tigaia-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Andrei-Porubin-femeie-cu-tigaia-copy-300x300.jpgadminMonden
Cunoscutul prezentator de nunți, Andrei Porubin a încurcat-o. Acesta a fost prins de propria nevastă cu o blondă pe verandă. Din păcate, pentru prezentator, acesta nu va mai putea prezenta o nuntă prea curând din cauza ochilor vineți. ”Nici prin cap să-mi treacă că-mi face una ca asta. Adică eu...

Comentează