brad-chisinau-penis-copy

Bradul din Chișinău a ajuns în topul la cei mai urâți brazi din lume. Celebra revista americană Times New Roman a publicat un top în acest sens. Iar în vârful lui este bradul moldovenesc. Jurnaliștii americani susțin că pomul de Crăciun din Chișinău seamănă foarte mult cu un penis.

”Am rămas șocați să vedem ce penis mare și-au pus moldovenii în Piața Marii Adunări Naționale. Dar după asta am aflat că s-a furat un miliard din țara lor săracă. Așa că am înțeles de ce și-au băgat moldovenii penisul în sărbători. Așa cum și-a băgat penisul și Guvernul în salarii, pensii și economie”, au declarat jurnaliștii de la celebra revistă americană Times New Roman.

Următorul top al jurnaliștilor americani va fi despre luminițele de sărbătoare. Bikinii din Chișinău ar putea ajunge pe primul loc, din nou. Asta pentru că sunt rupți în fund, ca toată Moldova!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Brad-Chisinau-Penis-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/12/Brad-Chisinau-Penis-copy-300x300.jpgadminMonden
Bradul din Chișinău a ajuns în topul la cei mai urâți brazi din lume. Celebra revista americană Times New Roman a publicat un top în acest sens. Iar în vârful lui este bradul moldovenesc. Jurnaliștii americani susțin că pomul de Crăciun din Chișinău seamănă foarte mult cu un penis. ”Am...

Comentează